בלוג
גאי פינג – GAI PING
מכירים ישראלי שלא אוהב על האש?!
hש אתגר גדול להצליח לבשל אוכל בתנאים לא סטריליים, האש החיה היא משהו שצריך ללמוד לשלוט בו, שמאתגר אותך בייחוד כטבח וכשמצליחים הסיפוק הוא אדיר
פאד פאק בונג – pad pak boong
מורנינג גלורי מוקפץ בשום צ'ילי ופולי סויה מותססים זאת מנת הירק התאילנדית האולטימטיבית!
השם של המנה מסביר במדויק מה שהיא: פאד = מוקפץ, פאק בונג = מורנינג גלורי/תרד מים
עוף תאילנדי מטוגן – GAI TOD
אתם מכירים מישהו שלא אוהב עוף?!
אני זוכר שבילדותי, כשהייתי בערך בן 10, הייתי נוסע יחד אמא שלי לשוק הכרכמל לעזור לה עם הקניות, בכל ביקור היינו מבקרים באותו איטליז שאמא שלי הייתה קונה רק ממנו את העופות..
סטיקי רייס – אורז דביק תאילנדי
מגיל ינקות גדלתי על אורז, מיליון סוגים: אורז עם ירק, עם עגבניות, בשר, עוף, עדשים ועוד ועוד… עבורי אורז זה המקום המובן מאליו, הוא תמיד ילווה כל ארוחה או שהוא יהיה הארוחה עצמה.
סום טאם – סלט פפאיה ירוקה
אחד האזורים המיוחדים והאהובים עליי בתאילנד זה איסאן
במסע הראשון שלי לתאילנד הגעתי לעיר המחוז, אודון תאני במטרה להעביר שם יום בדרך ללאוס, יום שהפך לכמעט שבוע, התאהבתי בפשטות וביופי שלאיסאן, המחוז הצפון מזרחי של תאילנד הגובל בלאוס, והוא ברובו כפרי מאוד.