סדנאות בישול פרטיות הסודות של המטבח התאילנדי
סדנאות בישול
בסדנה נלמד על חומרי הגלם היחודיים למטבח התאילנדי כמו: עלי כפיר, למון גראס, סוכר דקלים, סטיקי רייס, פפאיה ומנגו בוסר, מגוון של אטריות, רטבים ועוד.. משם נעבור לכלי הבישול ולטכניקות המסורתיות: מגוון המכתשים וייעודו של כל אחד, חיתוך נכון של הירקות לסלטים, כיצד מכינים מחיות קארי בבית, שימוש בעשבי תיבול טריים ועוד..
נגלה יחד, באיזה רטבים נכון להשתמש לכל מנה? איך יוצרים הרמוניה מאוזנת של טעמים? מה צריך להחזיק במקרר כדי להכין אוכל תאילנדי? ואיך אפשר לבשל אוכל תאילנדי במטבח הביתי שלכם?
לסיום נערוך שולחן, ונשב יחד לארוחה טעימה של כל המנות שנכין יחד, וכל זה באווירה קלילה ושמחה.
למי זה מתאים?
לכל מי שאוהב את תאילנד ואוהב לבשל, למי שמחפש חוויה שונה וחדשה, למשפחות שרוצות לעשות יחד משהו מיוחד, ליום גיבוש של הצוות או כבילוי עם החברים.
פרטים נוספים
הסדנאות הן פרטיות ומתקיימות בבית הלקוח, באווירה ובקצב אישי. אורך הסדנא כ4 שעות. הן מתאימות לקבוצה של עד 12 משתתפים וכל מה שנדרש זה רצון ללמוד ולחוות מטבח חדש ומרתק. את חומרי הגלם וכלי הבישול וההגשה אני מביא עמי. בסיום הסדנא תקבלו מתנה, קובץ המאגד את המתכונים שבישלתם.